Tulevat tapahtumat

Tulevat tapahtumat

25.5.2024 Ihan pihalla - Puutarhamarkkinat, Otava

Perinteiset alkukesän puutarhamarkkinat Otavassa lauantaina 25.5. klo 10-14 🌷
Luvassa taimia, kukkia, kirppismyyjiä, leivonnaisia ja paljon muuta!
Kahvila palvelee koko tapahtuman ajan Valkeassa talossa.
-

16.6.2024 Art @ Design Market | S Creatives Festival, Savonlinna

Festarivieraat pääsevät jälleen ihailemaan ja ostelemaan taiteilijoiden teoksia ja tuotteita Art & Design Marketissa, House of Olafissa. Marketin aikana viihdyttämässä on musiikkiesityksiä ja taidonnäytteitä. Myyjiä paikalla on yli kaksikymmentä ja nähtävää on sisustuselementeistä ja postikorteista koruihin ja käyttöesineisiin.
-

4.-5.7.2024 Kenkäveron käsityömarkkinat, Mikkeli

Kenkäveron miljöö kutsuu markkinahumuun to 4.7.-pe 5.7.2024 klo 10-18.

Kenkäveron käsityömarkkinoilla voit nauttia ainutlaatuisesta markkinatunnelmasta kauniissa miljöössä, seurata työnäytöksiä, tutustua käsityöyrittäjien ja harrastajien tekemiin tuotteisiin, tehdä ostoksia ja tavata tuttuja. Kenkäveron käsityömarkkinoilla on mistä valita, sillä paikalla on myyjiä niin lähialueelta kuin pidemmästäkin matkasta. Myynnissä on mm. koruja, asusteita, vaatteita, käyttötekstiilejä, keramiikkaa, puisia ja taottuja tuotteita sekä kierrätysmateriaaleista valmistettuja tavaroita ja kaikkea muuta ihanaa. 
-

6.7.2024 Metsä Rokkaa, Juva

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo kutsuu kaikki metsän ja musiikin ystävät viettämään viidettä Metsä Rokkaa -tapahtumaa lauantaina 6.7.2024 Juva Campingille. 
-

2.-3.8.8.2024 Otawalafest, Otava

Otawala on uusi, Mikkelin Otavassa järjestettävä monitaiteellinen tapahtuma, joka kokoaa yhteen mielenkiintoisia taiteilijoita, paikallisia osaajia, lähiruokaa, performansseja, pienpanimotuotteita ja muutaman kotimaisen vetonaulan lisäksi Mikkelin alueen omia bändejä.

Vanha Otavan koulutila on upea upea miljöö tapahtumalle. Yleisö voi löytää alueelta paljon kiinnostavaa katseltavaa ja koettavaa: piipahtaa taidenäyttelyyn, osallistua puhekaraokeen tai nauttia laadukkaista herkuista. Alueelle myynnissä myös leirintäpaikkoja kauempaa saapuille tai paikallisillekin, jotka haluavat viihtyä alueella koko tapahtuman ajan.