Tulevat tapahtumat

Tulevat tapahtumat

4.-5.7.2024 Kenkäveron käsityömarkkinat, Mikkeli

Kenkäveron miljöö kutsuu markkinahumuun to 4.7.-pe 5.7.2024 klo 10-18.

Kenkäveron käsityömarkkinoilla voit nauttia ainutlaatuisesta markkinatunnelmasta kauniissa miljöössä, seurata työnäytöksiä, tutustua käsityöyrittäjien ja harrastajien tekemiin tuotteisiin, tehdä ostoksia ja tavata tuttuja. Kenkäveron käsityömarkkinoilla on mistä valita, sillä paikalla on myyjiä niin lähialueelta kuin pidemmästäkin matkasta. Myynnissä on mm. koruja, asusteita, vaatteita, käyttötekstiilejä, keramiikkaa, puisia ja taottuja tuotteita sekä kierrätysmateriaaleista valmistettuja tavaroita ja kaikkea muuta ihanaa. 
-

6.7.2024 Metsä Rokkaa, Juva

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo kutsuu kaikki metsän ja musiikin ystävät viettämään viidettä Metsä Rokkaa -tapahtumaa lauantaina 6.7.2024 Juva Campingille. 
-

2.-3.8.2024 Otawalafest, Otava

Otawala on uusi, Mikkelin Otavassa järjestettävä monitaiteellinen tapahtuma, joka kokoaa yhteen mielenkiintoisia taiteilijoita, paikallisia osaajia, lähiruokaa, performansseja, pienpanimotuotteita ja muutaman kotimaisen vetonaulan lisäksi Mikkelin alueen omia bändejä.

Vanha Otavan koulutila on upea upea miljöö tapahtumalle. Yleisö voi löytää alueelta paljon kiinnostavaa katseltavaa ja koettavaa: piipahtaa taidenäyttelyyn, osallistua puhekaraokeen tai nauttia laadukkaista herkuista. Alueelle myynnissä myös leirintäpaikkoja kauempaa saapuille tai paikallisillekin, jotka haluavat viihtyä alueella koko tapahtuman ajan.

31.8.2024 Venetsialaiset Mikkelinpuisto, Mikkeli

Tule juhlistamaan Venetsialaisia Mikkelipuistoon lauantaina 31.8.2024 klo 17.00-22.00

 

Haluaisitko kutsua meidät mukaan tapahtumaan? 

Laita viestiä sähköpostiin:

📧 info@loihti-korut.fi